Webinar: Metaverse

Webinar: "Om Metaverse"

Formålet med webinaret er at give deltagerne en baggrundsforståelse for begrebet Metaverse og dens brugeroplevelser. Webinaret byder også på eksempler på teknologier, der kan indgå i Metaverse.   

Gunver Majgaard, lektor på Syddansk Universitet, har forsket på feltet. Metaverse er et centralt arbejdsområde for The Maersk Mc-Kinney Moller Institute, SDU. 

Deltagerne i webinaret er undervisere i projektet MYRE Syddanmark og udvalgte interessenter. 

Program, 6. okt. 2023, (08.45) 09.00 - 10.00

08.45 – 09.00   Check-in til virtuel morgenkaffe

09.00 – 09.40   Metaverse & læring v/ Gunver Majgaard

Hvad er metaverse? I oplægget præsenteres en metaversemodel som indeholder AR, VR, sensorteknologi, socialmedia og AI. Gunver Majgaard vil præsentere eksempler fra sin forskning og undervisning inden for feltet. Der indgår eksempler på, hvordan VR inden for sundhedsområdet anvendes til behandling, sundhedsfremme og træning. Gunver vil fokusere på konkrete tilfælde som behandling af social angst, forebyggelse af alkoholmisbrug og træning i at forstå CT-scanningsbilleder. Derudover vil jeg præsentere studenter-eksempler fra den lidt bredere læringsteknologi i metaverse. Metaverse tilbyder unikke oplevelser med interaktion og simulering i 3D og en intens følelse af tilstedeværelse.

09.40 – 10.00   Diskussion om Metaverse i undervisningen v/ deltagerne

Tilmelding & praktisk

Tilmelding venligst kun online og senest d. 5. okt. Invitation med tilmeldingslink er sendt til projektdeltagerne d. 15. sept. 2023.
Kontakt projektleder Regina Lamscheck-Nielsen for gensendelse af mail, om ønsket. 

Sted: Webinaret gennemføres i ZOOM. 

Forberedelse er ikke nødvendig.